Despre noi

Luminam cerul

Vrei un spectacol pirotehnic la evenimentul tău?  Noi îți oferim asistenta în luarea celei mai bune decizii pentru un eveniment de neuitat, asa cum îți dorești.

 Suntem o companie care garantam o calitate europena pentru artificiile pe care le comercializam si le folosim. Va asiguram ca societatea noastra foloseste cele mai calitative obiecte pirotehnice si ia toate masurile de siguranta necesare pentru desfasurarea in bune conditii a unui joc de artificii.

 

De ce să ne alegi pe noi?

Oferim asistență pentru evenimentul tău

Te ajutăm să iei cele mai bune decizii pentru a avea un eveniment de neuitat

Livrare gratuită pentru cumpărături mari

Oferim livrare gratuită pentru cumpărături mai mari de 400 de Ron

Experiență de peste 18 ani

Avem o experiență vastă adunată în mulți ani în organizarea de evenimente și oferirea de cele mai bune soluții

In magazinul nostru de artificii, este usor sa gasesti ce cauti si ce ti se potriveste! Foloseste impartirea rapida pe categorii de produse, din partea stanga a paginii. In functie de buget, poti alege produse de la 10 lei pana la 790 de lei, gratie filtrului rapid de pret.

Ti-am pregatit zeci de Artificii de brad, Baterii de Artificii, Bilute pocnitoare, Emitatoare de Sunet, Fumigene, Petarde, Artificii de Tort, Artificii Vulcan. Afla ce produse poti adauga in cos si poti folosi in siguranta si legalitate, acasa; descopera si pachetele de artificii de care te poti bucura doar cu sprijinul companiei noastre, prin servicii de spectacole organizate, pe care le poti programa telefonic la 0744 640 440